lørdag 20. december 2014 kl. 21:00 Julekoncert. Muffis inviterer til årets Julefest!
Pris i dør
: kr. 40,00
Arrangør
: Muffis
Muff# holder kæmpe julefest på Rampelys med alt hvad der hører sig til! Vi pynter stedet op fra top til tå, giver en omgang julekager, pebernødder og står klar med ubegrænsede mængder dejlig juleøl til ganen. Vores faste personale hopper i julekostumerne, så du bliver betjent af både julemanden og hans lækre nissepiger! 

Medlemmerne af bestyrelsen har besluttet at give deres bud på de største julehits gennem tiden. Derfor har vi samlet MUFFIS MERRYTIME LIVEBAND for at sprede julefest med sing-a-long faktor!

Men ikke nok med det... Vores allesammens yndlings coverband THE REVIVAL bliver gendannet for en aften og kommer på besøg med deres fantastiske udgaver af alle de gamle rockklassikere. 

Hvis din indre superstjerne kommer i stødet af den gode stemning og de mange klassikere er der også en løsning på dét. Herefter kan man nemlig selv prøve kræfter med julesangene til JULEKARAOKE MED LIVEBAND! 

Så tag nissehuen på og det gode humør med! Det kan nemlig betale sig da man får 2 gratis shots i baren hvis man er iført nissehue eller andet julegodt.

Vi ses til julehygge og et brag af en fest! Det koster kun 40 kr at være med, så sæt farmors julefrokost på hold og kom ind og fest med os!

Nyt på Rampelys.dk:

NYHED: Modtag Rampelys' nyhedsmail
Rampelys har fået nyt design på sin hjemmeside. Udover nye farver, er hjemmesiden blevet moderne og tilpasser sig automatisk til smartphones og tablets.