torsdag 2. oktober 2014 kl. 20:00 Lige på og rå - Oktober!
Pris i dør
: kr. 40,00
Arrangør
: Muffis
Så er det igen blevet tid til at slå dørene op og smide drinks over disken på byens bedste spillested til endnu en omgang Lige På Og Rå. Torsdag d. 2. oktober får vi besøg af artister fra Silkeborg og Århus indenfor flere forskellige genrer. Vores smukke bartendere vil stå klar til at servere billige øl og drinks hele aftenen.

Døren åbner kl. 19:30

Entré 40 kr.

Program:

20:00 Act Of Instinct
https://www.facebook.com/actofinstinct
Der er udsigt til den vildeste fest i rockens tegn, når de her drenge splitter Rampelys ad!
SLEEP ALL DAY - PARTY ALL NIGHT
HARDROCK FRA AARHUS

21:00 Zebu Zarina
https://www.facebook.com/zebuzarina
Zebu Zarina er et band bestående af seks unge, udforskningsfanatikere der udfordrer og udforsker sig selv og hinanden med musikken. Den gode blanding af Balkan og Rock, med retning mod den festlige, lidt syndige lyd er et projekt for at få lytteren til at vrikke med hofterne og til tider hoppe, men give god plads til lytteren og analytikeren samtidigt. De energiske Balkan temaer er oversat fra træblæs til skraldet overdrevet guitar riffs med en bariton saxofon til at ligge bund og trompeten som, tilsammen med de andre instrumenter, ihærdigt prøver at trække publikum hen i et nyt hjørne af festen.

22:00 Black Dog Howl
https://www.facebook.com/bdhowl
Black Dog Howl leverer soundtracket til dem, som bevæger sig igennem tilværelsen med slæbende skridt og et lumsk smil på læben. På en rusten bund af nedbarberede trommer og simpelt guitarspil, væver de to vokaler sig sammen om bluesfortællinger og mørkemandsberetninger. Med et solidt greb om whiskyflasken guider Black Dog Howl dig igennem afkrogene af et liv levet efter skumringen.
Trommeslageren, Signe Møller Rosendals, sødmefulde og rå vokal skaber de melodiske rammer for Mazdak Khosravis rustne gravrøst og akustiske guitarlicks. Black Dog Howl er for dem som foretrækker deres Cecil uden filter og deres bluesrock nedbarberet og beskidt.


23:00 Facaden
https://www.facebook.com/facaden
Facaden er en ung upcoming rapper fra Silkeborg. Han startede med at høre dansk rap tilbage som 12 årig, og har aldrig sluppet genren. Han begyndte at skrive egne tekster som 15 årig og har rappet siden 2012.
Facaden inspireres af kunstnere som L.O.C., Kasper Spez, Pede B og Suspekt og udtrykket baseres i høj grad på ærlige, udleverende og inderlige tekster med lyrikken i højsæde. Dog leverer han også slagkraftige numre, med et mere aggressivt flow og med mere hårdtslående og punchline-agtige tekster. Facaden leverer en selvsikker, energisk og levende performance, der bygger på stor tilstedeværelse og en kæmpe forkærlighed for at optræde live.
Har du eller dit band lyst til at spille til Lige På Og Rå, så send en mail til jeppe.muffis@live.dk

Vi glæder os til at se jer!
Muff#

Nyt på Rampelys.dk:

NYHED: Modtag Rampelys' nyhedsmail
Rampelys har fået nyt design på sin hjemmeside. Udover nye farver, er hjemmesiden blevet moderne og tilpasser sig automatisk til smartphones og tablets.