Crazy Ivans (Schack, Rislund, Sand & Poulsen)

 fredag 5. november 2021
 Kl. 20:00 - 0
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 230,00 kr.

 Forsalg: 206,25 kr.

CRAZY IVANS
Fra folk - til blues - til rock´n´roll

På den hjemlige klubscene kan vi top fornøje os ved en ny konstellation, som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik! Musikerne, der kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år, er håndplukket over det ganske land.

Mik Schack -Vaskebræt/vokal
Søren Rislund - Mundharmonika/vokal
Ivan Sand - Guitar/vokal
Olav Poulsen - Slideguitar

Repertoiret er de klassiske rock - og bluessange samt værker af egen tilvirkning, - alt fremført med en kompetent glæde… Og husk: Glæden ved at spille god musik mangedobler glæden ved at høre.

Fra Aalborg kommer OLAV POULSEN, der gennem de seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets allerbedste slideguitarister. Han bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country– ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

I Rønde finder vi den mest solide og utrættelige rytmeguitarist ever: IVAN SAND. Ivan har spillet næsten altid... Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der bl. a. har taget inspirationen fra Neil Young tilegnet nye højder.

I Borup på Midtsjælland residerer SØREN RISLUND, som vel nok er mest kendt for sit 40 årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad, - men hallo: Søren var til sin første bluesfestival i 1964 og omtrent samtidigt købte han sin første mundharmonika. Bluesmusikken har aldrig sluppet sit tag i ham siden.

MIK SCHACK fra Utterslev Mose favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i1970 og begyndte at spille med bl. a. Monrad & Rislund. Senere med bluesfolk som Peter Nande, Big Creek Slim og Tim Lothar.

DEKLARATION OG GARANTI: DET GYNGER! DET SWINGER! DET DUER! Dørene åbner kl. 19 • Koncert begynder kl. 20

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89