Shades Of Blue support: Manana Duo

 lørdag 14. november 2020
 Kl. 19:00 - 0
 Døren åbnes kl. 18:45
 
Dør: 180,00 kr.

 Forsalg: 150,00 kr.

SHADES OF BLUE  KL. 20
En Dinosaurier i dansk Blues
Vinder af DMA (Danish Music Live Award 2018)

Uffe Steen DMA
Live Award 2017

Det er efterhånden 32 år siden at Shades of Blue blev dannet. Gennem årene har bandet givet et utal af koncerter på scener i ind- og udland og spillet for et publikum, der tæller fans i alle aldre. Koncerterne er det levende bevis på, at Shades of Blue placerer sig i en kategori for sig.

Som det lyder i en anmeldelse fra Aarhus Jazz Festival: ”James Loveless synger med en ubesværet sjælfuldhed, fylde og timing, der er de færreste beskåret. Uffe Steen optræder opfindsomt og virtuost med den jazzede tilgang, der gør hans bluesspil ulig alle andres på den danske scene. Og Morten Brauner og Claus Daugaard er måske den bedste rytmesektion i dansk blues, med deres klippefaste og altid veloplagte melodiske spil og deres gode kontakt til solisterne.” (Bluesnews)

Shades of Blue’s helt særlige nerve og autenticitet er mere end intakt her tre årtier efter, at bandet spillede sin første koncert. Forsanger James Loveless er vokset op med blues og gospel i Florida. Rødderne slår ikke bare igennem, når han synger, men også i hans rolle som sangskriver. Hans stilsikre originalnumre med iørefaldende hook-lines er et stærkt og ægte bud på en respektfuld nytolkning af bluesen. Sangene giver gruppen et ekstra dynamisk gear og frirum til at ’lege’ ved koncerterne.

Udover egne numre tager Shades of Blue også bluesklassikere fra mestre som Muddy Waters og Howlin’ Wolf under kærlig behandling.”Efter at have spillet sammen alle disse år, føler vi os stadig tændte og privilegerede, når vi går på scenen. Det er fantastisk at kunne dele hinandens selskab og sammen gøre det, vi alle brænder for: Playing the blues!” Glæd jer til en musikoplevelse ud over det sædvanlige, med landets blues-flagskib Shades Of Blue.

Shades of Blue:
Uffe Steen: Guitar / kor
Claus Daugaard: Trommer
James Loveless: Vokal
Morten Brauner: Bas / kor


Mañana Duo KL. 19
Ian Blüthgen & Rasmus Sitarz er engagerede musikere, der spiller den musik, de holder allermest af.

De spiller for at underholde og udsender gode vibrationer der, hvor de kommer frem.

De spiller gamle sange, nye sange, smukke sange, grimme sange og egne sange - og glemte sange giver de nyt liv.

Mañana Duo kaster sig med glubende appetit over både danske og udenlandske hits, nogle med fandenivoldsk attitude - andre med nænsom hånd og stor respekt for originalen.

Det er akustisk, passioneret og velspillet, plukket direkte fra stilken for at ende med den særlige mærkat, som Mañana Duo giver sit repertoire.Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89