Lurrie Bell USA

 lørdag 23. januar 2021
 Kl. 21:00 - 0
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 220,00 kr.

 Forsalg: 190,00 kr.

Lurrie Bell er en af Chicago bluesens levende legender og et stort navn på den internationale bluesscene. Nu kommer han til Silkeborg for anden gang med sit Chicago Blues Band. Nogle kan måske huske hans fremragende koncert i Kedelhuset i 2017.
Den 23. januar bliver det på Rampelys, et af Jyllands hyggeligste og mest intime spillesteder.

Lurrie Bell voksede op blandt bluesmusikken absolutte største: Muddy Waters, Howlin’ Wolf, og Willie Dixon. Guitarist og sanger Lurrie Bell er født i 1958. Lurrie Bell har ikke fået blues i blodet uden grund, han er nemlig søn af den berømte mundharpespiller Carey Bell, der døde i 2007. Hjemmet var præget af musik og musikere og han fik bl.a. lektioner i guitarspil af Muddy Waters og som teenager optrådte han sammen med sin far på alle de store festivaler.

Lurrie Bell har gennem de seneste år banket sit navn fast som en af de store, nulevende blues-musikere i Chicago. Han har spillet med på et hav af plader og selv udgivet 11 albums - den sidste 'Blues in my soul' har været nomineret som årets bluesplade. Han har et væld af priser og nomineringer med i bagagen. Lurrie har aldrig lydt bedre - og med sin seneste udgivelse har han cementeret sig som en af de største nulevende bluesmænd.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89