Northfield // Support: Mirror To The Moon // Ny dato

 fredag 6. november 2020
 Kl. 20:00 - 0
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 75,00 kr.

 Forsalg: 60,00 kr.

Fredag den 6. november er der release-koncert for Northfields nye album “An Enchanted Waste Of Love”. Bag navnet Northfield gemmer sig den 23-årige multi-instrumentalist og sangskriver Simon Nordmark fra Silkeborg. Northfield har blandt andet spillet support for Virgin Suicide , Celestial Son , Sonja Hald og senest det brandvarme band Barselona .

Med stor inspiration fra artister som Kashmir, Mew, Tim Christensen og Saybia, som alle har en forståelig men også unik lyd, skaber Northfield en tidløs lyd, som blidt flyder mellem forskellige genrer og skaber sit eget liv.

Nordmark brugte det meste af 2019 på at rejse rundt i New Zealand for inspiration og indspillede senere hen i Mørkværk Studio i Aarhus. Udgivelsen som er kommet ud af dette er mini-albummet “An Enchanted Waste Of Love” som Nordmark beskriver som værende mere pop-inspireret i form af struktur og lyd end debut-udgivelsen Looking Through The Lens.

Support: Mirror To The Moon

Mirror to the Moon er et alternativt rockband fra Silkeborg. Rødderne i musikken er begravet dybt i den moderne rock; fyldt af energiudladninger og hjerteblod. Bandet trækker således på alt fra Red Hot Chili Peppers over Nothing But Thieves til Radiohead. I mødet mellem disse blander bandets rockessens sig med indie, rap og grunge, uden at man dog på noget tidspunkt er i tvivl om at man ser på et vaskeægte fuldblods rockband.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89