// DAATBN // COLLISION // MADS BRUNSBJERG

 torsdag 21. oktober 2021
 Kl. 20:00 - 23:00
 Døren åbnes kl. 19:30

ENTRÈ: GRATIS
Denne aften skulle Sulka have gæstet scenen på Rampelys. Men grundet sygdom har hun desværre måtte aflyse.
Til gengæld skal det ikke stoppe os fra at fylde Rampelys med god musik!
Derfor kan vi, med super kort varsel, præsentere hele tre lokale acts denne festlige efterårs torsdag! Og som plaster på såret vil det være helt gratis at komme ind.

//////////////// DAATBN ///////////////
DAATBN er svær at placere i det genremæssige spektrum. De bevæger sig legende og let mellem dansevenlige, funky grooves og eksperimenterende, energisk rock. Fusionen mellem den fængende popmelodi og de eksplosive, instrumentale sekvenser, som i en og samme sang hele tiden holder lytteren på tåspidserne, favner tydeligt, at lige meget hvor de går hen, har deres sange det til fælles, at det indiskutabelt er DAATBN.

////////////// COLLISION ////////////////
-Er et Rock band fra Ry, som deler samme interesse og glæde for musikken, og har netop været i studiet for at indspille en kommende EP, der bliver udgivet i starten af 2022. Bandet består af Oskar Haarup Bendixen på vokal, Lauge Slot på bas, Jens Madsen på trommer og Mads Brunsbjerg Christensen på guitar og vokal. Lyden er præget af inspirerede guitar riffs og fængende melodier. Derudover benytter Collision sig også den frihed til at implementere nytænkende moderne ideer i en mere old school lyd. De fire unge gutter har mødt hinanden gennem en fælles interesse for at skabe og spille egen musik.

///////////// MADS BRUNSBJERG ////////////
- Er en ung lokal fremadstormende Singer/songwriter som elsker at spille og skrive egen musik. Mads’ musik tager udgangspunkt i pop og folk og hans sange tager udgangspunkt i hans eget liv

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89